Fisketurer

Rundt om i det langstrakte land arrangeres det fiskefestivaler. Den mest profilerte er nok Verdensmesterskapet i Skreifiske.

For de som virkelig ønsker å fiske mye er det mulighet til å reise og delta på arrangement nesten hver eneste helg. For oss i Ski Havfiskeklubb, er det festivalene i Østlandsområde og en del av festivalene nordpå som frister mest.

På festivalene konkurreres det i forskjellige klasser, junior, dame, senior og herre klasse, hvor herreklassen er den klart største. Det er lagkonkurranse, hvor det er 4 fiskere som danner et lag. Lagoppstillingen er det den enkelte klubb som selv står for, og det er hard kamp om å være med på de beste lagene.

Sjekk Norges havfiskeforbund for å få en oppdatert liste over festivaler.

napp på stanga i ski havfiskeklubb
stolt fisker i ski havfiskeklubb

Vi bruker klubbmøter til å samordne transport og overnatting hvor dette er nødvendig. Det sosiale miljøet er veldig godt, og vi trives meget bra på disse turene.

Ski Havfiskeklubb arrangerer selv 2 festivaler i løpet av året. Dette er Skjærgårdsfestivalen og Drøbakfestivalen. Da er det med mer enn 150 fiskere over 2 dager.

Det er satt en nedre aldersgrense på 14 år for å være med på havfiskefestivaler.

Ski havfiskeklubb ønsker at vi skal være en sosial og hyggelig klubb. Klubben vil derfor arrangere noen turer gjennom året. Disse turene, har klubben ordnet bosted og reise.

På turer utenfor festivaler, er også båter ordnet. På turer som må brukes fly, må hver enkelt bestille flyreisen selv. Men Ski havfiskeklubb vil komme med anbefaling og flight nr.

Nedenfor finner du informasjon på turer som klubben arrangerer. Når informasjonen er tilgjengelig, vil du også finne mer detaljert informasjon her om hver tur. På alle turene vil det være påmelding og første mann til mølla, og første mulighet for påmelding er julebordet. På noen av turene må det også betales et depositum ved påmelding.

Turer 2020

wdt_ID Sted Fiske Dato Påmelding Pris Info/status